FAQ

FAQ
 • Wat kost een moderne responsive website?

  Het gaat er niet om wat een website kost; het gaat erom dat een website jou iets oplevert. Dat is ons uitgangspunt. En vanaf € 1500,- ex BTW heb jij al een moderne responsive retina ready website voorzien van alle nieuwste features! Wij bieden jou ook de mogelijkheid om het in maandelijkse termijnen te betalen.

 • Verzorgen jullie ook tekst voor de website?

  Bij Creative Mindz bieden we niet alleen creatieve en visueel aantrekkelijke webdesigns, maar we leveren ook SEO-vriendelijke teksten die jouw website helpen opvallen in zoekmachines. We begrijpen dat het hebben van boeiende en geoptimaliseerde inhoud cruciaal is voor het succes van jouw online aanwezigheid. Ons ervaren team van tekstschrijvers combineert hun expertise in zowel SEO als copywriting om hoogwaardige inhoud te creëren die niet alleen jouw bezoekers aanspreekt, maar ook zoekmachines zoals Google. We doen gedegen zoekwoordonderzoek en passen geavanceerde SEO-technieken toe om ervoor te zorgen dat jouw website goed scoort in de zoekresultaten. Of het nu gaat om het schrijven van productbeschrijvingen, blogartikelen, landingspagina's of andere webcontent, wij zorgen ervoor dat elke tekst geoptimaliseerd is met relevante zoekwoorden, meta-tags en structuur. Hierdoor wordt de vindbaarheid van jouw website vergroot en wordt er meer organisch verkeer gegenereerd. Bovendien streven we ernaar om SEO-vriendelijke teksten te creëren die ook aansprekend en boeiend zijn voor jouw doelgroep. We begrijpen dat het behouden van de interesse van jouw bezoekers essentieel is, daarom zorgen we ervoor dat onze teksten relevant, informatief en aantrekkelijk zijn. Met Creative Mindz heb je niet alleen een prachtig ontworpen website, maar ook inhoud die zowel zoekmachines als gebruikers aanspreekt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze SEO-vriendelijke teksten jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

 • Verzorgen jullie ook foto's en auteursrechtvrije illustraties?

  Bij Creative Mindz gaan we verder dan alleen het leveren van uitstekende ontwerp- en marketingoplossingen. We begrijpen dat beelden een krachtige rol spelen in het aantrekken en boeien van jouw doelgroep. Daarom bieden we ook hoogwaardige foto's en auteursrechtvrije illustraties aan om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Ons uitgebreide assortiment aan foto's en illustraties biedt een scala aan mogelijkheden om jouw boodschap visueel te versterken. Of je nu op zoek bent naar pakkende afbeeldingen voor jouw website, creatieve illustraties voor jouw marketingmateriaal of professionele foto's voor jouw social media-campagnes, wij hebben de perfecte beelden voor jou. Bovendien zijn al onze foto's en illustraties auteursrechtvrij, wat betekent dat je ze zonder zorgen kunt gebruiken voor commerciële doeleinden. Je hebt de vrijheid om de beelden aan te passen, te bewerken en aan te passen aan jouw specifieke behoeften, zonder inbreuk te maken op de wettelijke rechten van anderen. Bij Creative Mindz begrijpen we dat de juiste visuele content een groot verschil kan maken in de impact en effectiviteit van jouw ontwerpen en marketingcampagnes. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige, auteursrechtvrije beelden te leveren die jouw projecten naar een hoger niveau tillen en jouw merk onderscheiden van de rest. Ontdek de kracht van visuele communicatie met Creative Mindz. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou voorzien van de perfecte foto's en illustraties die jouw merk tot leven brengen.

 • Wat is een responsive website?

  Dit is een website die zich aanpast aan alle schermformaten zodat navigeren en lezen optimaal mogelijk zijn op elk apparaat waarop de website kan worden bezocht.

 • Kan ik een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?

  Jazeker, dat kan. Neem hiervoor contact op via telefoon, e-mail of het contactformulier en er wordt een afspraak ingepland met een van onze online marketing adviseurs.

 • Wordt mijn website aangemeld bij Google?

  Ja. Wij melden jouw website aan bij Google en ook de structuur (sitemaps) wordt aan Google aangeboden.

 • Maken jullie e-mailadressen voor mij aan?

  Indien je dit wenst maken wij die voor jou aan. Afhankelijk van het hostingpakket dat jij hebt afgenomen heb jij de beschikking over 1 of meerdere e-mailadressen waarvan jij domeinnaam onderdeel uitmaakt, bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl of bestel@domeinnaam.nl. Jij krijgt dan de beschikking over een mailbox op de server van jouw host.

 • Kan ik ook bij jullie terecht voor andere diensten naast websites?

  LJazeker. Voor alle belangrijke zaken rondom een website kunnen we je van dienst zijn zoals: Grafisch ontwerp, Online marketing, Verpakkingsontwerp, Drukwerk en promotiemateriaal, Consultancy en strategie.

 • kan ik ook in termijnen betalen?

  Bij Creative Mindz begrijpen we dat het hebben van een professionele website essentieel is voor jouw bedrijf. Daarom bieden we jou flexibele betalingsmogelijkheden aan, zodat je gemakkelijk een website kunt aanschaffen die binnen jouw budget past. Je hebt de keuze om de website aan te schaffen door middel van één vast bedrag of door te kiezen voor onze handige betalingsregeling van 12 maandelijkse termijnen. We willen ervoor zorgen dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht het beschikbare budget. Natuurlijk profiteer je van extra voordelen wanneer je ervoor kiest om de website in één keer te betalen. Je bespaart op de totale kosten en hebt directe toegang tot jouw volledig functionerende website, zonder verdere verplichtingen. Ongeacht de betalingsmethode die je kiest, garanderen we dat je een hoogwaardige website ontvangt die voldoet aan jouw specifieke behoeften. Ons team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars zet zich in om een website te creëren die jouw merkidentiteit weerspiegelt en een positieve gebruikerservaring biedt. Bij Creative Mindz staan we voor transparantie en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken welke betalingsregeling het beste bij jou past en begin met het opbouwen van een sterke online aanwezigheid voor jouw bedrijf.

 • Zijn er verborgen of extra kosten?

  Nee, absoluut niet. Op basis van jouw wensen en de overeengekomen werkzaamheden wordt een offerte gemaakt met daarin een eenmalige prijs voor het maken van jouw website, helemaal compleet opgeleverd. Alleen als jij tijdens het proces extra wensen hebt die niet in de offerte zijn opgenomen kunnen er extra kosten bijkomen maar uitsluitend met jouw goedkeuring. Dus geen extra kosten achteraf die niet met jou zijn besproken. Wij houden van eerlijkheid en transparantie.

 • Waar moet ik op letten bij het kiezen voor een hostingprovider?

  Onze ervaring is dat goedkoop vaak duurkoop blijkt te zijn. Goede hosters investeren in de techniek en beveiliging van hun servers en dit kost nu eenmaal geld. Bij goedkope (budget)hosters worden ook veel meer websites op 1 server geplaatst dan bij de iets duurdere hoster waardoor het risico op uitval (downtime) groter is. Ook voor de veiligheid en de snelheid van je website is het beter als er niet teveel websites op 1 server worden gehost. Daarnaast is ook de service een belangrijk punt. Snelle en adequate hulp bij problemen is van groot belang. Mocht je overwegen om ons jouw website te laten maken adviseren wij jou om vooraf te overleggen over de mogelijkheden van hosting. Meer over het belang van goede hosting lees je hier.

 • Wordt mijn website straks goed gevonden?

  Ja hij wordt zeker gevonden. Hiertoe maken we gebruik van een goede SEO-modules. De SEO wordt per pagina ingesteld. jouw website content wordt door ons SEO vriendelijk ingericht Maar een goede vindbaarheid is afhankelijk van veel factoren. Google maakt gebruik van zo’n 200 rankingscriteria die ook nog eens periodiek worden gewijzigd, waarbij de laadsnelheid van je website sowieso heel belangrijk is. Uiteraard zorgen wij aan de WordPress kant voor optimalisatie van de zoekmachine vriendelijkheid. Maar voor de snelheid van je website is het ook een belangrijke voorwaarde dat deze wordt gehost op snelle servers.

 • Wat doen jullie om mijn website te beschermen?

  Voor oplevering wordt een zeer goede veiligheids plugin geïnstalleerd en ingesteld zodat jouw website de best mogelijke bescherming heeft. Maar ook voor de hosting is hier een belangrijke rol weggelegd. Een goede host zal al op serverniveau zorgen voor een beveiligde omgeving.

 • Kan het emailadres op de server ook worden doorgeschakeld naar een ander email?

  Dat is zeker mogelijk. Dit kan vanuit het administratie paneel van jouw hostingprovider. Indien jij hierbij hulp nodig hebt kunnen wij dit ook voor jou regelen.